Vložení zboží do košíku
Vložení produktu do košíku selhalo
Značka: Moët & Chandon Obsah alkoholu: 12,00% Země původu: Francie Objem: 0…
neznámý
Slaný výrobek z lázeňského města Luhačovice.
skladem
Značka Jan Becher Stupňovitost 11 ° Objem 0.35 l Obsah alkoholu 4.6 % …
vyprodáno
Nemusíte se obávat, že výčepní zařízení nestihne vychladit dostatečné množství piva. Skvělý výkon…
5 variant
Značka: Baron Hildprand Obsah alkoholu: 50,00% Země původu: Česká republika Objem…
skladem
Značka: Diplomático Obsah alkoholu: 47,00% Země původu: Venezuela Objem: 0,7l…
na zakázku
K zapojení tohoto zařízení je potřeba tlaková láhev s potravinářským plynem(co2/biogon) nebo…
2 varianty
Značka: Jack Daniel´s Distillery Obsah alkoholu: 45,00% Země původu: USA Objem: …
skladem
Značka: Bumbu Země původu: Barbados Obsah alkoholu: 40% Objem: 0,7l
skladem
Značka: Glenfiddich Obsah alkoholu: 40,00% Země původu: Skotsko Objem: 0,7l
skladem
SKLADOVÁNÍ PIVA
1. Bezpečnost skládky
2. Teplota skladování
3. Systém skladování
Při skladování piva by se měla dodržovat určitá pravidla.
1.Bezpečnost skládky
- nutnost zajištění bezpečnosti skládky (instalace výtahu či jiného bezpečného dopravníku), tato podmínka bude definovaná v dodavatelské smlouvě jednotlivých dodavatelů piva
2. Teplota skladování
-optimální teplota skladování sudového piva je 5°C – 10°C
-optimální skladovací teplota pasterovaného a nepasterovaného lahvového piva je 5°C – 15°C
-při skladování piva se vyvarovat přímého slunečního světla a bílého umělého světla (nebezpečí vzniku letinkové příchuti)
3. Systém skladování – výčepní sklady
-jsou vhodné uzavíratelné místnosti
-skladované pivo je nutné vyskladňovat podle datumu příjmu, systémem – první na sklad, první ze skladu
-sklady mají být vybaveny standardně dle doporučující ČSN 52 70 05, to znamená: odpad, přívod pitné vody, možností prostorového dochlazení piva, teploměr, možnost větrání (při možném úniku CO2), zajištění tlakových nádob (CO2 a jeho směsí)