Vložení zboží do košíku
Vložení produktu do košíku selhalo
Inovativní a ekologická myčka sklenic s rychlospojkou vhodná do všech restaurací a barů.
skladem
Korbáček v solném nálevu 50ks
na zakázku
Značka: Diplomático Obsah alkoholu: 40,00% Země původu: Venezuela Objem: 0,7l
skladem
značka: Don Papa Obsah alkoholu: 40,00% Země původu: Filipíny Objem: 0,7l
skladem
Značka: Herradura Obsah alkoholu: 40,00% Země původu: Mexico Objem: 0,7l
skladem
Značka: Don Papa Obsah alkoholu: 43,00% Země původu: Filipíny Objem: 0,7l
vyprodáno
Značka: Nativo Obsah alkoholu: 40,00% Země původu: Panama Objem: 0,7l
u dodavatele
Slaný výrobek z lázeňského města Luhačovice.
skladem
SKLADOVÁNÍ PIVA
1. Bezpečnost skládky
2. Teplota skladování
3. Systém skladování
Při skladování piva by se měla dodržovat určitá pravidla.
1.Bezpečnost skládky
- nutnost zajištění bezpečnosti skládky (instalace výtahu či jiného bezpečného dopravníku), tato podmínka bude definovaná v dodavatelské smlouvě jednotlivých dodavatelů piva
2. Teplota skladování
-optimální teplota skladování sudového piva je 5°C – 10°C
-optimální skladovací teplota pasterovaného a nepasterovaného lahvového piva je 5°C – 15°C
-při skladování piva se vyvarovat přímého slunečního světla a bílého umělého světla (nebezpečí vzniku letinkové příchuti)
3. Systém skladování – výčepní sklady
-jsou vhodné uzavíratelné místnosti
-skladované pivo je nutné vyskladňovat podle datumu příjmu, systémem – první na sklad, první ze skladu
-sklady mají být vybaveny standardně dle doporučující ČSN 52 70 05, to znamená: odpad, přívod pitné vody, možností prostorového dochlazení piva, teploměr, možnost větrání (při možném úniku CO2), zajištění tlakových nádob (CO2 a jeho směsí)