Vložení zboží do košíku
Vložení produktu do košíku selhalo
Slaný výrobek z lázeňského města Luhačovice.
skladem
Značka: Baron Hildprand Obsah alkoholu: 40,00% Země původu: Česká republika Objem: 0…
na zakázku
Značka: Captain Morgan Obsah alkoholu: 40,00% Země původu: Portoriko Objem: 1 l
vyprodáno
Značka: Diplomático Obsah alkoholu: 40,00% Země původu: Venezuela Objem: 0,7l
skladem
Značka: Contadora Obsah alkoholu: 40,00% Země původu: Panama Objem: 0,7l
neznámý
Vinařství Kovacs je malé rodinné vinařství se sídlem v obci Novosedly na Moravě.
na cestě
Inovativní a ekologická myčka sklenic s rychlospojkou vhodná do všech restaurací a barů.
skladem
Značka: Diplomático Obsah alkoholu: 47,00% Země původu: Venezuela Objem: 0,7l…
na zakázku
Značka: Bumbu Země původu: Barbados Obsah alkoholu: 40% Objem: 0,7l
skladem
Značka Jan Becher Stupňovitost 11 ° Objem 0.35 l Obsah alkoholu 4.6 % …
vyprodáno
SANITACE NÁPOJOVÝCH CEST
"SLÁDEK PIVO VAŘÍ, HOSPODSKÝ HO DĚLÁ"
Sanitace (čištění) má za úkol odstranit všechny nečistoty a mikroorganismy, které by záporně ovlivnily kvalitu piva. Použití vhodného chemického roztoku v kombinaci s mechanickým působením je nejúčinnější způsob, jak čistit a sanitovat pivní vedení.
Velké pivovary spolupracují s Profesním sdružením – Sanitace nápojových cest. Členové sdružení poskytují služby po celé republice na nejvyšší odborné úrovni a s největší pečlivostí. Průběžně si zlepšují své dovednosti, doplňují vědomosti a zavádějí do své praxe nejnovější poznatky technického vývoje a výzkumu.
CHEMICKOU SANITACI PROVÁDÍ SANITAČNÍ FIRMA
- NEPASTEROVANÉ PIVO - pravidelně každý týden
- PASTEROVANÉ PIVO - minimálně 1 x do 14ti dnů
Pečlivost práce vašeho sanitačního technika si můžete sami zkontrolovat proužkovými testy na kontrolu čistoty povrchů HY RISE.
TÍM TO ALE NEKONČÍ, VÝČEP POTŘEBUJE DENNÍ PÉČI
- Nejvíce škodí, když se pivo nechá přes noc v trubkách, tam zvětrá a zkysne. Aby se tomu předešlo, je potřeba, vždy po směně, sud odrazit a pivní vedení propláchnout vodou.
- Pozornost by se měla věnovat i zbytku piva po odraženém naražeči. Ten je potřeba vypláchnout a vysušit, jinak se zbytek piva zkazí a infikuje celý sud.
- Nezapomínejte také opláchnout výčepní kohout.
Výhodou této denní rutiny je, že první natočené pivo bude druhý den čerstvé a přesně takové, jak ho poslali z pivovaru.
NA MALIČKOSTECH ZÁLEŽÍ A DÍKY NIM SE K VÁM BUDE KAŽDÝ RÁD VRACET.