Vložení zboží do košíku
Vložení produktu do košíku selhalo
Nemusíte se obávat, že výčepní zařízení nestihne vychladit dostatečné množství piva. Skvělý výkon…
5 variant
Značka: Quorhum Obsah alkoholu: 40,00% Země původu: Dominikánská republika Objem:…
na zakázku
Značka: Baron Hildprand Obsah alkoholu: 50,00% Země původu: Česká republika Objem…
skladem
Značka: P. Barquero Obsah alkoholu: 34,00% Země původu: Španělsko Objem: 0,7l
skladem
Dopřávejte si soukromé oslavy na profesionální úrovni pravidelně! Výkon bezmála 50 piv za…
5 variant
Značka: Moët & Chandon Obsah alkoholu: 12,00% Země původu: Francie Objem: 0…
neznámý
Inovativní a ekologická myčka sklenic s rychlospojkou vhodná do všech restaurací a barů.
skladem
Korbáček v solném nálevu 50ks
na zakázku
Dlabaný nakladaný sýr: 4ks - 190Kč 2ks - 99kč
2 varianty
Značka: Stock Plzeň - Božkov Obsah alkoholu: 38,00% Země původu: Česká republika…
skladem
SANITACE NÁPOJOVÝCH CEST
"SLÁDEK PIVO VAŘÍ, HOSPODSKÝ HO DĚLÁ"
Sanitace (čištění) má za úkol odstranit všechny nečistoty a mikroorganismy, které by záporně ovlivnily kvalitu piva. Použití vhodného chemického roztoku v kombinaci s mechanickým působením je nejúčinnější způsob, jak čistit a sanitovat pivní vedení.
Velké pivovary spolupracují s Profesním sdružením – Sanitace nápojových cest. Členové sdružení poskytují služby po celé republice na nejvyšší odborné úrovni a s největší pečlivostí. Průběžně si zlepšují své dovednosti, doplňují vědomosti a zavádějí do své praxe nejnovější poznatky technického vývoje a výzkumu.
CHEMICKOU SANITACI PROVÁDÍ SANITAČNÍ FIRMA
- NEPASTEROVANÉ PIVO - pravidelně každý týden
- PASTEROVANÉ PIVO - minimálně 1 x do 14ti dnů
Pečlivost práce vašeho sanitačního technika si můžete sami zkontrolovat proužkovými testy na kontrolu čistoty povrchů HY RISE.
TÍM TO ALE NEKONČÍ, VÝČEP POTŘEBUJE DENNÍ PÉČI
- Nejvíce škodí, když se pivo nechá přes noc v trubkách, tam zvětrá a zkysne. Aby se tomu předešlo, je potřeba, vždy po směně, sud odrazit a pivní vedení propláchnout vodou.
- Pozornost by se měla věnovat i zbytku piva po odraženém naražeči. Ten je potřeba vypláchnout a vysušit, jinak se zbytek piva zkazí a infikuje celý sud.
- Nezapomínejte také opláchnout výčepní kohout.
Výhodou této denní rutiny je, že první natočené pivo bude druhý den čerstvé a přesně takové, jak ho poslali z pivovaru.
NA MALIČKOSTECH ZÁLEŽÍ A DÍKY NIM SE K VÁM BUDE KAŽDÝ RÁD VRACET.